Την Κυριακή 5 Αυγούστου συμμετέχουμε όλοι στο 2ο εθελοντικό πότισμα του Σ.Π.Α.Π στις πρόσφατα αναδασωθείσες περιοχές του Πεντελικού

Το δεύτερο εθελοντικό πότισμα στις περιοχές του Πεντελικού που αναδασώθηκαν το χειμώνα, θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

25_7_12_a_2o_ethelontiko_potisma_spap_smΟι εθελοντές του Σ.Π.Α.Π από τις 9 το πρωί της Κυριακής συνεχίζουν δίνοντας το δεύτερο ραντεβού στο χώρο δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για το πότισμα των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν πέριξ του Νοσοκομείου, στα Ιταλικά Οχυρά – όπισθεν του Πύργου Δουκίσσης Πλακεντίας και στο Κοιμητήριο Παλαιάς Πεντέλης.

Η συμμετοχή όλων να είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνουμε με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.

Για την εξυπηρέτηση των εθελοντών, από το Δημαρχείο Αμαρουσίου θα αναχωρήσουν την Κυριακή στις 8:45 π.μ. λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν στο σημείο του ποτίσματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.