Συνάντηση του Προέδρου του ΣΠΑΠ και Δημάρχου Αμαρουσίου με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Θέμα: Τα προβλήματα του Πεντελικού

Με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με θέμα τα προβλήματα του Πεντελικού.

Συγκεκριμένα τον επισκέφθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη, ο κ. Δημήτρης Λάσδας και ο κ. Γιώργος Μπαλάφας, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Βασίλη Κόκκαλη, και του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλαου Αλεπού.

Στη συζήτηση αναφορά έγινε τόσο στις δράσεις του Συνδέσμου, που αφορούν σε δεντροφυτεύσεις, εθελοντικά ποτίσματα, ενέργειες πυροπροστασίας, όσο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος λόγω έλλειψης πόρων και χρηματοδοτήσεων από το κράτος.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π κ. Γ. Πατούλης μεταξύ άλλων επεσήμανε τη σημαντικότητα της ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας, τη δημιουργία δασικών χαρτών και την εκπαίδευση εθελοντών, η οποία όπως τόνισε θα πρέπει να γίνεται με επιστημονικά κριτήρια.

Η συνάντηση έλαβε τέλος με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Πατούλη αλλά και τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να διατυπώνουν την πρόθεσή τους για μελλοντική συνεργασία με μοναδική προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.