Σ.Π.Α.Π.: Εθελοντικός καθαρισμός στoυς Αγίους Ασωμάτους και αποκατάσταση των δύο δασικών δρόμων που οδηγούν στο εξωκλήσι

Εν όψει του εορτασμού των Ταξιαρχών στους Αγίους Ασωμάτους Πεντελικού στις 8 Νοεμβρίου, εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. προέβησαν σε καθαρισμό του Ναού και του περιβάλλοντος χώρου αυτού, ενώ παράλληλα αποκαταστάθηκαν και οι δύο δασικοί δρόμοι που οδηγούν στο εξωκλήσι.

  

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Αναλάβαμε την πρωτοβουλία, και καθαρίσαμε το Ναό, τους εξωτερικούς χώρους, την αυλή και τα καταφύγια. Παράλληλα με τη βοήθεια χωματουργικού μηχανήματος, αποκαταστήσαμε τη βατότητα για ακόμη μία φορά εφέτος τωνδύο δασικών δρόμων που οδηγούν στους Αγίους Ασώματους στο Πεντελικό.  Οι δρόμοι αυτοί είχαν αποκατασταθεί από τον Σ.Π.Α.Π. κατά τη διάρκεια της άνοιξης και τώρα επιδιορθώσαμε τμήματα του δρόμου που υπέστησαν πάλι κάποιες ζημιές.

Διοίκηση και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε τη χαρά για μία ακόμη χρονιά να βοηθάμε στην προετοιμασία για την εορτή των Ταξιαρχών στους Αγίους Ασωμάτους, σε απόλυτη συνέπεια με τις δράσεις που εδώ και τέσσερα χρόνια πραγματοποιούμε, τόσο για την αποκατάσταση των δασικών δρόμων, όσο και για την ανάδειξη σημαντικών σημείων του Πεντελικού».

  

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.