Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή των δυνάμεων του Σ.Π.Α.Π. στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα στον Άγιο Μερκούριο Πάρνηθας

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση και η συνδρομή των δυνάμεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε ευρεία δασική έκταση στον Άγιο Μερκούριο Πάρνηθας, περιοχή Σφενδάλη. Η πυρκαγιά έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις καίγοντας ξερά χόρτα, χαμηλή βλάστηση και μεγάλα πεύκα σε έκταση 15 στρεμμάτων. Τα έξι οχήματα του Σ.Π.Α.Π. και το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Συνδέσμου έδωσαν πραγματική μάχη με τη φωτιά, την οποία κατάφεραν τελικά να περιορίσουν και να κατασβέσουν με τη συνδρομή και των εναέριων μέσων. Στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς συνέβαλε και ο Δήμος Διονύσου με τη συμμετοχή δέκα οχημάτων και επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Διονύσου και μέλος του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Σ.Π.Α.Π. κο Κοντάκη Κυριάκο, καθώς και ο επικεφαλής του Σωματείου Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης Ροδόπολης κ. Κούνης Απόλλωνας.

FOTO_SPAP

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.