Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Βριλησσίων στον ΣΠΑΠ για τη βοήθεια στην αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης στα Άνω Βριλήσσια

Ευχαριστίες μεταξύ άλλων, και προς τον ΣΠΑΠ από το Δήμαρχο Βριλησσίων για τη συνδρομή στην αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης στα Άνω Βριλήσσια.

Σχετική δημοσίευση στο www.thessi.gr αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης, ευχαριστεί τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων, καθώς και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την άμεση κινητοποίηση τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης των Άνω Βριλησσίων την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων ιδιαίτερα ευχαριστεί, επίσης, τον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ. Στεργίου, τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σ. Ρούσσο και τον Αντιδήμαρχο Χαλανδρίου – αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Δ. Χριστουλάκη, καθώς και τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Βλάση Σιώμο – όπως και τους εργαζομένους των αναφερόμενων δύο Δήμων και του Συνδέσμου για την πολύτιμη εθελοντική συνδρομή τους στη διανομή νερού σε πολίτες των Βριλησσίων που αντιμετώπιζαν πολύωρη διακοπή νερού στις οικίες τους – για την καλή συνεργασία και αποφασιστική συνεισφορά τους σε οχήματα (υδροφόρες) και προσωπικό στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της σοβαρής βλάβης του δικτύου ύδρευσης που απρόοπτα εμφανίστηκε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.