Εργασίες καθαρισμού σκουπιδιών και μπαζών κοντά στο Γερμανικό Νεκροταφείο στο Διόνυσο με τη συνδρομή της ΣΕΔΠΕΚΑΤ A.E.

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού σκουπιδιών και μπαζών στην περιοχή κοντά στο Γερμανικό Νεκροταφείο πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο του, Αντιδήμαρχο Πεντέλης, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου και την αρωγή της ΣΕΔΠΕΚΑΤ A.E..

Στο σημείο που πραγματοποιείται ο καθαρισμός ασυνείδητοι έχουν αδειάσει τουλάχιστον 15 φορτηγά σκουπίδια, μπάζα και παλιές πίσσες. Το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε.  προσφέρθηκε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης να απομακρύνει αφιλοκερδώς τα σκουπιδόμπαζα και τις πίσσες από το σημείο αυτό.

Στη δράση αυτή παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Αντιδήμαρχος Διονύσου Μανώλης Κόκκαλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Είμαστε εδώ, στον δρόμο λίγο μετά τον Άγιο Πέτρο Διονύσου, κοντά στο Γερμανικό Νεκροταφείο, μαζί με τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και τον Αντιδήμαρχο Διονύσου Μανώλη Κόκκαλη με τις οδηγίες του  Δασαρχείο Πεντέλης, για μία ακόμη δράση, αυτή του καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών και μπαζών που ασυνείδητοι έχουν πετάξει εδώ, μολύνοντας και καταστρέφοντας την ομορφιά του Πεντελικού περιβάλλοντος.

Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι στο βωμό του παρανόμου κέρδους αποδεικνύουν ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για το περιβάλλον, ούτε για τους συνανθρώπους τους, ούτε για τις επόμενες γενιές, ούτε καν για τα δικά τους παιδιά και εγγόνια.

Τη δράση μας αυτή στηρίζει για ακόμη μια φορά το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων Α.Ε. ΣΕΔΠΕΚΑΤ, αρωγός του ΣΠΑΠ και του Δήμου Διονύσου καθαρίζοντας και απομακρύνοντας εντελώς δωρεάν το χώρο αυτό, που έχουν ασυνείδητοι έχουν αδειάσει πάνω από 15 φορτηγά σκουπίδια, μπάζα και παλιές πίσσες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε., που στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για μια ακόμα φορά μας συνδράμει απολύτως αφιλοκερδώς, σε καθαρισμό περιοχής του Πεντελικού».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.