Την πρόσληψη 20 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας ανακοινώνει ο Σ.Π.Α.Π.

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών πολιτικής προστασίας ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π).

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι δύο μήνες και αφορά στην πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων, ειδικότητας: ΥΕ εργάτες καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 23/08/2012 έως 29/08/2012 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα, Γραφείο Σ.Π.Α.Π, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2132038390 ή 21320383247 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.