Πρόσληψη μέσω της Κ.Ε.Α.Ν προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών, για το περιβάλλον και την πολιτική προστασία με αποδέκτες και δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ενημερώνει ότι την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στον κοινωνικό σύλλογο Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Κ.Ε.Α.Ν) για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής, που περιλαμβάνει και δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής που θα απασχοληθούν από το Κ.Ε.Α.Ν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών, είναι συνολικά εκατόν εβδομήντα πέντε (175) άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του Κ.Ε.Α.Ν στο κτίριο της αίθουσας εκδηλώσεων στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στη διεύθυνση Σπύρου Μουστακλή 23, 13121 Ίλιον, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του K.E.A.N-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Για Π.Ε. Ανατολικής Αττικής) υπόψη κ. Μαριλένας Καραδήμα στην ακόλουθη διεύθυνση Πατρόκλου 57, 13122 Ίλιον, τηλ:2102692881, www.kean.gr. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2012.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.