Ο ΣΠΑΠ μαζί με την UNESCO Β. Προαστίων, τη Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε., τα εκπαιδευτήρια Ελληνοαγγλική Αγωγή και το ίδρυμα Χατζηκώνστα στην διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Κλιμάκιο εθελοντών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), με επικεφαλής τον Πρόεδρό του και Γενικό Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσση Σιώμο συμμετείχαν στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στους πλημμυροπαθείς.

Στη δράση συμμετείχαν η πρόεδρος της UNESCO Β. Προαστίων, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, ο Π΄ροεδρος της Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε. Νίκος Σταθόπουλος, ο διευθυντής των εκπαιδευτηρίων «Ελληνοαγγλική Αγωγή» Χριστόδουλος Κακαδιάρης, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, μέλη και φίλοι των Φορέων, καθώς και ενεργοί συμπολίτες μας. Συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Unesco Β.Π. Μάρκος Μιχελάκης, ο πρεσβευτής δημοσίων και διεθνών σχέσεων της UNESCO Β.Π. κ. Νίκος Παπαδάκης, καθώς και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ανωτέρω φορέων.

  

Στις αποθήκες του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας μοιράστηκαν θερμικά σώματα & ηλεκτρικές σόμπες, εργαλεία παντός τύπου (φτυάρια, σκαλιστήρια κ.α.), είδη υπόδησης (μπότες, παπούτσια κ.α.), είδη ρουχισμού, είδη ατομικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των ανωτέρω φορέων επισκέφθηκαν πληγείσες γειτονιές της Μάνδρας, όπου και παρέδωσε σε σπίτια πλημμυροπαθών δεκάδες ηλεκτρικές σόμπες και θερμικά σώματα, άκρως αναγκαία είδη κυρίως σε όσους δε μπορούσαν να μεταβούν στο δημαρχείο για να τα προμηθευτούν.

  

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, η Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε., η Ελληνοαγγλική Αγωγή, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και ο Σ.Π.Α.Π. ενώσαμε δυνάμεις για συγκέντρωση απαραιτήτων προϊόντων για τους συμπολίτες μας στην Μάνδρα. Καλώ όσους έχουν τη δυνατότητα και θέλουν να βοηθήσουν και ρωτούν τι πράγματα είναι πιο απαραίτητα στους πλημμυροπαθείς, ενημερώνουμε ότι τα κυριότερα είναι γαλότσες, φτυάρια, σφουγγαρίστρες, σκούπες βούρτσες σκληρές για λάσπη, σαπούνια, σαμπουάν, αδιάβροχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κουβέρτες, παπλώματα καινούργια αν είναι δυνατόν και φυσικά λόγω κρύου όπως καταλαβαίνουμε όλοι σόμπες αερίου και ηλεκτρικές σόμπες- καλοριφέρ.

Τέλος οφείλω να συγχαρώ την Unesco Βορείων Προαστίων και την Πρόεδρό Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, τη Δ΄Κ.ΟΣ.Ε., την Ελληνοαγγλική Αγωγή, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, τους εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. για την εξαιρετική οργάνωση αυτής της δράσης».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.