Θερμές ευχαριστίες από τη Διοίκηση Ελικοπτέρων Πολεμικού Ναυτικού προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Σ.Π.ΑΠ. Γ. Πατούλη για τη πολύτιμη συνδρομή στο να παραμείνει ανοικτό Αεροδρόμιο – Ελικοδρόμιο Κοτρωνίου τις ημέρες της χιονόπτωσης

Η Διοίκηση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού κ. Γιώργο Πατούλη για την πολύτιμη και ουσιαστική συνδρομή κατά τις ημέρες της χιονόπτωσης, η οποία συνέβαλε σημαντικά ώστε να παραμείνει ανοικτό το Αεροδρόμιο και Ελικοδρόμιο Κοτρωνίου.
Το Αεροδρόμιο – Ελικοδρόμιο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και καλύπτει μεταξύ άλλων ετοιμότητες αεροδιακομιδών και έρευνας – διάσωσης, στο πλαίσιο Εθνικών Αναγκών.

Στην επιστολή που υπογράφει ο Πλοίαρχος Π.Ν. Αλέξανδρος Διακόπουλος Διοικητής Δ.Ε.Ν. αναφέρεται:

«Κύριε Δήμαρχε,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνδρομή του Σ.Π.Α.Π. στο να παραμένει το Α/Α – Ε/Δ Κοτρωνίου ανοικτό την 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2012. Η διάθεση από πλευράς σας του οχήματος ρίψης άλατος συνεισέφερε σημαντικά σε αυτό.

Όπως γνωρίζετε το Α/Α – Ε/Δ Κοτρωνίου λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και καλύπτει μεταξύ άλλων ετοιμότητες αεροδιακομιδών και έρευνας – διάσωσης στο πλαίσιο Εθνικών Αναγκών.

Για τους λόγους αυτούς ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη και ουσιαστική συνδρομή σας, η οποία συν τοις άλλοις αποτελεί και συνεισφορά στη Δημόσια και Εθνική Ασφάλεια και ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής αυτής συνεργασίας και στο μέλλον.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.