Κοινωνικό μήνυμα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ): «Το Χρώμα του Μέλλοντος»

Με αφορμή την  αντιπυρική περίοδο, που διανύουμε και που ξεκίνησε το Μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση Πεντελικού (ΣΠΑΠ), υπενθυμίζει πως ειδικά φέτος, λόγω της κλιματική αλλαγής – κρίσης αλλά και της πρωτοφανούς κακοκαιρίας  «Μήδεια» που έπληξε κυρίως την Βορειανατολική Αττική, βασική προτεραιότητα όλων, θα πρέπει να είναι η πρόληψη και η εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων για να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους από πυρκαγιές, σε όλες τις δασικές, αστικές  και περιαστικές εκτάσεις σε ολόκληρη την Αττική.

Η συμβολή όλων μας στην πρόληψη πρέπει ιδιαίτερα φέτος να είναι καταλυτική. Οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, οφείλονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ανθρώπινη δράση ή αμέλεια. Τραγικό παράδειγμα η τελευταία πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη.

Έχοντας βιώσει δύσκολες στιγμές, στις μάχες στα πύρινα μέτωπα, ο Πρόεδρος Βλάσσης Σιώμος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι υπάλληλοι και οι εθελοντές του ΣΠΑΠ, αποφασίσαμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, με πρωταγωνιστές ένα αγόρι και τον πατέρα του, καθώς ανακαλύπτουν και φροντίζουν το «χρώμα του μέλλοντος».

Με αναφορές στην αναδάσωση, στην αναζωογόνηση της φύσης και στην προστασία του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας, το τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του ΣΠΑΠ υπογραμμίζει την καθοριστική σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος για την ποιότητα ζωής των σημερινών και των μελλοντικών γενεών.

Την ώρα που ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με πρωτοφανείς προκλήσεις, όσον αφορά στο περιβάλλον και στο κλίμα, ο ΣΠΑΠ μας υπενθυμίζει πως το μέλλον μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ:

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.