Αλλάζει εποχή ο Σ.Π.Α.Π. με την προμήθεια σύγχρονου φορτηγού αυτοκινήτου με ανατρεπόμενη υπερκατασκευή που έγινε με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου

Ολοκληρώθηκε  η προμήθεια φορτηγού αυτοκινήτου με ανατρεπόμενη υπερκατασκευή η οποία χρηματοδοτήθηκε  από το Πράσινο Ταμείο  και συγκεκριμένα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα << ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020>> και άξονα προτεραιότητας 4.

Η συγκεκριμένη πρόταση  χρηματοδότησης υπεβλήθη μετά από αίτημα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) προς το Πράσινο Ταμείο και η οποία εγκρίθηκε με την απόφαση 182/2020 του  Διοικητικού  Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου και ποσού χρηματοδότησης Εβδομήντα Τεσσάρων Χιλιάδων Είκοσι Οκτώ (74.028) ευρώ.

Το συγκεκριμένο φορτηγό σύγχρονης τεχνολογίας θα προστεθεί στον ήδη σύγχρονο εξοπλισμό του Σ.Π.Α.Π. και θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων  του Σ.Π.Α.Π.  για τον καθαρισμό του Πεντελικού αλλά και περιοχών ευθύνης των Δήμων Μελών του Σ.Π.Α.Π. από ξερά χόρτα και κλαδιά τα οποία αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες πυρκαγιών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Ευστάθιο Σταθόπουλο και  τα μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου για την έγκριση της χρηματοδότησης του Σ.Π.Α.Π. καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη του Πράσινου Ταμείου για την αμέριστη βοήθεια για την υλοποίησή της συγκεκριμένης προμήθειας.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.