Στον απεγκλωβισμό πέντε ατόμων συμμετείχε ο Σ.Π.Α.Π κατά την πτώση ορόφου νεοαναγειρόμενης οικοδομής στην Κηφισιά

Στον απεγκλωβισμό πέντε ατόμων, δύο Ελλήνων και τριών αλλοδαπών, που εργάζονταν σε υπό ανέγερση οικοδομή στην περιοχή της Κηφισιάς, συμμετείχε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π).

Το συμβάν σημειώθηκε σε εργοτάξιο επί της οδού Προμηθέως 12, πίσω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου γνωστής εταιρίας αναψυκτικών στην Κηφισιά, όταν κατά την ρίψη μπετόν για την ανέγερση του 2ου ορόφου, κατέρρευσε ο ξυλότυπος της οροφής καταπλακώνοντας τους εργάτες.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανθρώπων του Σ.Π.Α.Π με επικεφαλής το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Βλάσση Σιώμο, που έσπευσαν στο σημείο μαζί με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και την Αστυνομία, οι πέντε εργαζόμενοι εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν έγκαιρα.

Τραυματισμένοι, άμεσα διεκομίσθησαν στον Ερυθρό Σταυρό για να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους και να τους παρασχεθεί η δέουσα περίθαλψη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.