Πρόσληψη μέσω της ΜΚΟ «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών, με αποδέκτες και Δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ενημερώνει ότι την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα, στις περιφερειακές ενότητες Κεντρικού Τομέα, Βορείου Τομέα και Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που προβλέπει, μεταξύ άλλων, και θέσεις σε Δήμους μέλη του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π).

Η πρόσληψη υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα, στις περιφερειακές ενότητες Κεντρικού Τομέα, Βορείου Τομέα και Ανατολικής Αττικής».

Αναλυτικά, βάσει των εγκεκριμένων από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π) ανακοινώσεων ΚΟΧ 64.903/1/2012, 64.901/1/2012, 64.907/1/2012, οι προκηρυσσόμενες θέσεις για τον Σ.Π.Α.Π ανά τομέα και Δήμο είναι οι εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα
Μία (1) θέση ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 5 μήνες, Δήμος Γαλατσίου
Μία (1) θέση ΠΕ,ΤΕ Επικοινωνιολόγοι, 5 μήνες, Δήμος Γαλατσίου
Μία (1) θέση ΤΕ, ΔΕ Γραφίστες, 5 μήνες, Δήμος Γαλατσίου

Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα
Μία (1) θέση ΠΕ,ΤΕ Επικοινωνιολόγοι, 5 μήνες, Δήμος Αμαρουσίου
Μία (1) θέση ΤΕ, ΔΕ Γραφίστες, 5 μήνες, Δήμος Αμαρουσίου
Τρεις (3) θέσεις ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 5 μήνες, Δήμος Αμαρουσίου

Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής
Δύο (2) θέσεις ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 5 μήνες, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου
Μία (1) θέση ΠΕ,ΤΕ Επικοινωνιολόγοι, 5 μήνες, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου
Μία (1) θέση ΤΕ, ΔΕ Γραφίστες, 5 μήνες, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση με κωδικό ΚΟΧ1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση (θεωρημένη) στα γραφεία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. – 2 μ.μ. είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», Λεωφόρος Μεσογείων 543, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 153 44, Αττική, Υπόψη της ΕλευθερίαςΑφεντάκη, www.omorfiellada-kathariellada.gr.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 6395143 & 210 6000035 (9 π.μ.- 2 μ.μ.).Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012.
Για τις ανακοινώσεις, το έντυπο της αίτησης αλλά και οδηγίες για τη συμπλήρωσή της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην Ενότητα Ενημέρωση του διαδικτυακού τόπου του Σ.Π.Α.Π

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.