Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Βλάσσης Σιώμος για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αύριο ξεκινά μια καινούρια σχολική χρονιά. Άλλη μια χρονιά στο δύσκολο, αλλά συνάμα δημιουργικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές υγεία και καλή πρόοδο. Να έχουν δύναμη και υπομονή ώστε να αποκομίσουν τα οφέλη και τις δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στη γνώση, αλλά και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων των παιδιών μας.

Εμείς, ως Σ.Π.Α.Π. και τη χρονιά που ξεκινάει αύριο θα είμαστε κοντά στους μαθητές των Δήμων Μελών μας, προσπαθώντας με τις δράσεις μας να συμβάλλουμε στη βιωματική εκπαίδευση των νέων παιδιών, ώστε να αναπτύξουν από πολύ νωρίς ευαισθησίες και δεξιότητες γύρω από τα ζητήματα της διαφύλαξης του περιβάλλοντος, για τα θέματα της κλιματικής αλλαγής, για τον εθελοντισμό, καθώς και τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών και φυσικών φαινομένων και καταστροφών.

Στο πλαίσιο αυτό και τη φετινή χρονιά ο Σ.Π.Α.Π. έχει προγραμματίσει και νέες δράσεις που θα απευθύνονται στους μαθητές των σχολείων και οι οποίες θα έχουν κύριο στόχο οι επόμενες γενεές να είναι καλύτερες από τη δική μας, σε μία κοινωνία με πιο ευαισθητοποιημένους και πιο ολοκληρωμένους πολίτες.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, συνεργασία και πρόοδο.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.