Ο Βλάσσης Σιώμος εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο Βλάσσης Σιώμος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και  Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Μετά την  εκλογή του ως Προέδρου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. όλων των παρατάξεων, που με εξέλεξαν ομόφωνα, μεταξύ εξαιρετικών και άξιων συναδέλφων, Πρόεδρο της  Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Η ομόφωνη εκλογή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή για μένα και δικαιώνει εθελοντική προσφορά και αγώνες δεκαετιών που έχουμε δώσει χιλιάδες εθελοντές,  που δραστηριοποιούμαστε στην Πολιτική Προστασία.

Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συναδέλφων μου .

Τέλος εύχομαι σε όλα τα Προεδρεία των Επιτροπών που εξελέγησαν,  καλή δύναμη και μία παραγωγική και δημιουργική θητεία».

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.