Ευχαριστίες από το Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη, για την κατάσβεση της φωτιάς στο Νέο Βουτζά

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Γιώργο Πατούλη, για την καθοριστική συμβολή του προσωπικού του Δήμου αλλά και του Συνδέσμου στην κατάσβεση της επικίνδυνης φωτιάς που είχε ξεσπάσει στις 30 Αυγούστου 2012 στο Νέο Βουτζά, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Γιώργος Χριστόπουλος.

«Ραφήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Προς: Δήμαρχο Αμαρουσίου
κ. Πατούλη Γιώργο

Αγαπητέ Γιώργο,

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την τεράστια συμβολή σου στην καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στις 30 Αυγούστου 2012 σε μεγάλη οικιστική έκταση το μεσημέρι στο Νέο Βουτζά και ΠΝΑ. Τόσο σε εσένα όσο και στον προσωπικό του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π, που με αυτοθυσία αντιμετώπισε τη φωτιά, είμαστε ευγνώμονες.

Εκ μέρους των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου σας ευχαριστούμε θερμά γιατί το αποτέλεσμα της δικής σας συμβολής ήταν να υποστούν οι κάτοικοι, η περιοχή αλλά και το φυσικό περιβάλλον τις λιγότερο δυνατές καταστροφικές συνέπειες.

Με εκτίμηση,

Γ. Χριστόπουλος

Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.