Το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Σ.Π.Α.Π. για το έτος 2013 ενέκρινε το Δ.Σ του Συνδέσμου

Η τελευταία Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Π.Α.Π για το έτος 2012 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προέβη σε συνοπτικό απολογισμό των δράσεων του Συνδέσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του απερχόμενου έτους, αναφέρθηκε σε διεκδικήσεις του Συνδέσμου και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόσφατη δωρεά που έγινε στο Σύνδεσμο από το ΣΦΕΕ (Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) τριών διασωστικών σακιδίων.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. παρουσίασε το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Συνδέσμου για το έτος 2013, τα οποία σε προγενέστερη συνεδρίαση είχαν ήδη εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή. Το σώμα αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση αυτών.

IMG_0412

Τέλος, ακολούθησε παράδοση των τριών διασωστικών σακιδίων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εκπροσωπούσαν τους Δήμους που τα παρέλαβαν. Συγκεκριμένα δόθηκαν στους Δήμους Διονύσου, Σπάτων – Αρτέμιδας και Ραφήνας – Πικερμίου.

IMG_0414

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος ανέφερε πως θα γίνει ξανά αίτημα στο ΣΦΕΕ για νέα χορηγία διασωστικών σακιδίων με στόχο να αποκτήσει κάθε Δήμος – Μέλος του Συνδέσμου από ένα.

IMG_0416

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.