Τη συνδρομή του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και του Πυροσβεστικού Σώματος ζητά επισήμως ο Σ.Π.Α.Π για τη διαλεύκανση της υπόθεσης εμπρησμών στο Πεντελικό που αποκάλυψε ο Τούρκος πρώην πρωθυπουργός Μ. Γιλμάζ

Στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διαβίβασε ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου στο θέμα: «Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π για τις ενέργειες του Σ.Π.Α.Π αναφορικά με τις αποκαλύψεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για δολιοφθορές με εμπρησμούς δασών κατά της Ελλάδας και των σχετικών απαντήσεων από τους αρμόδιους φορείς. Λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες από το Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π», ζητώντας τη συνδρομή τους.

Ο Σ.Π.Α.Π, κατ’ εντολή του Διοικητικού του Συμβουλίου, ζητά να αναληφθούν οι καθ’ αρμοδιότητα ενέργειες προκειμένου να παρασχεθεί ενημέρωση προς το Σύνδεσμο σχετικά με το επίμαχο ζήτημα αλλά και να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Μαζί με τη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τους εντεταλμένους φορείς διαβιβάστηκαν και όλα τα σχετικά έγγραφα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.