Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Σ.Π.Α.Π.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2018, έκοψε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.).

Παρόντες ήταν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αιρετοί των Δήμων Μελών, καθώς και Εθελοντές του Συνδέσμου.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και Μέλος της ΕΕ του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου και Μέλος της ΕΕ του ΣΠΑΠ Θανάσης Κρητικός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Παναγιώτης Φυκίρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Παντελής Παπανικολόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος και Γιώργος Δρόσος.

Τυχερός της χρονιάς ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους Εθελοντές Καλή Χρονιά και συμπλήρωσε:

«Το 2017 ήταν μία χρονιά που ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε θεωρώ πολύ σημαντικό έργο, τόσο σε επίπεδο πολιτικής προστασίας όσο και σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος.  Παράλληλα συμμετείχαμε σε πολλές κοινωνικές δράσεις με στόχο την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων από την οικονομική κρίση, αλλά και πληγέντων από φυσικές καταστροφές.  Είμαι βέβαιος ότι και το 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες τους για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Θερμές ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους μας».

  

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.