Την ετοιμότητα των Δήμων μελών ζητά ο Σ.Π.Α.Π σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 λόγω υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς στα όρια ευθύνης του

Την πλήρη ετοιμότητα και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς στα διοικητικά όρια ευθύνης του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) καλεί με επιστολή του τους Δήμους Μέλη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή ενημέρωση της Aποκεντρωμένης Διοικησης Αττικής για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κοινοποιώντας στους Δήμους Μέλη τα υπ’ αριθμ. οικ.113376/625 και 429/30-7-2012 έγγραφα της Περιφέρειας Αττικής με θέμα: «Λήψη μέτρων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς» καλεί τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Μελών να βρίσκονται σε επιφυλακή και να ζητούν τη συνδρομή του Συνδέσμου σε όποια έκτακτη κατάσταση προκύψει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.