Τελευταία εθελοντική αναδάσωση για το 2014 από τον Σ.Π.Α.Π στο Πεντελικό

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, ώρα 10 π.μ., παραπλεύρως Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Με τη 4η και τελευταία για το 2014 Εθελοντική Αναδάσωση την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 10 π.μ. ολοκληρώνεται η προσπάθεια τουΣυνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος. Πρόκειται για την 8η κατά σειρά αναδάσωση για τη φετινή φυτευτική περίοδο που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

afisa_anadasosi_tel_2014Όλοι μαζί δίνουμε το «παρών» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας και σε αυτή την αναδάσωση, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, που θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038349 – 291 – 292 – 327 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 2038000.

odigies_fiteusis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.