Συνδρομή του ΣΠΑΠ στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο κτήριο του πρώην Νοσοκομείου Παπαδημητρίου στα Μελίσσια

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) συνέδραμε με εργαζομένους, εθελοντές και οχήματα το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Δήμο Πεντέλης στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον 3ο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτηρίου που στεγαζόταν το Νοσοκομείο Παπαδημητρίου στα Μελίσσια.

Η πυρκαγιά σβήστηκε έγκαιρα, καθώς η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος και της Αυτοδιοίκησης ήταν άμεση και αποτελεσματική και έθεσε γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.

  

Στην κατάσβεση συμμετείχαν οχήματα και πληρώματα του Πυροσβεστικού Σώματος, κλιμάκιο του Δήμου Πεντέλης και κλιμάκιο του Σ.Π.Α.Π. Παρόντες κατά τη διάρκεια της προσπάθειας κατάσβεσης, ήταν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων Σεβαστός Βορρέας, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος.

  

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ευτύχημα σήμερα ήταν ότι ο βροχερός καιρός και η υγρασία που επικρατεί από την παρατεταμένη βροχόπτωση των τελευταίων δύο ημερών, απέτρεψε το ενδεχόμενο η φωτιά να επεκταθεί στο πανέμορφο δάσος που περιβάλλει το συγκεκριμένο κτήριο. Σε μία ημέρα που οι καιρικές συνθήκες και ο βαθμός επιφυλακής δεν ήταν σε μεγάλο επίπεδο επικινδυνότητας, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς σε ετοιμότητα. Εργαζόμενοι, εθελοντές και οχήματα του ΣΠΑΠ έφθασαν έγκαιρα για να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πυροσβεστικό Σώμα και το Δήμο Πεντέλης.

Θερμά συγχαρητήρια στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, στους εργαζομένους και εθελοντές του Δήμου Πεντέλης και του Σ.Π.Α.Π. για την επιτυχή προσπάθεια που κατέβαλαν».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.