Σε περιστατικά άντλησης υδάτων που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση της 22ας Φεβρουαρίου και στον απεγκλωβισμό ατόμων συνέδραμε ο Σ.Π.Α.Π.

Σε περιστατικά για άντληση υδάτων από οικίες και κοινόχρηστους χώρους αλλά και στον απεγκλωβισμό τριών ατόμων από όχημα συνέδραμε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρωτοφανούς βροχόπτωσης που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα βόρεια προάστια της Αττικής αλλά και την επόμενη ημέρα.

Ανταποκρινόμενο άμεσα στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης που έφθαναν στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, το προσωπικό έσπευδε στα συμβάντα παρέχοντας τη συνδρομή του στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, συνέδραμε σε περιστατικά για άντληση υδάτων στους Δήμους Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Βριλλησίων, Πεντέλης και Ραφήνας.

Εκτός από τις αντλήσεις υδάτων από κοινόχρηστους χώρους, οικίες και υπόγεια, οι άνδρες του Σ.Π.Α.Π νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας και δύο παιδιών από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και κινδύνευε να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

photo_antlisi_idaton1

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους άνδρες του Συνδέσμου και των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στη διάρκεια συμβάντων άντλησης υδάτων στην περιοχή του Αμαρουσίου, ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες εργαζόμενους και εθελοντές για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και τη σημαντική συνδρομή που παρείχαν στο έργο των πυροσβεστών.

photo_antlisi-idaton3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.