Παράδοση ενός σύγχρονου διπλοκάμπινου οχήματος 4χ4 με πυροσβεστική υπερκατασκευή από τον ΣΠΑΠ στον Δήμο Μαραθώνα.

Στην παράδοση ενός σύγχρονου διπλοκάμπινου οχήματος 4χ4 με πυροσβεστική υπερκατασκευή, για τις ανάγκες πυροπροστασίας του Δήμου Μαραθώνα εν όψη της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, προχώρησε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2022 στον Δήμο Μαραθώνα.

Κατά την τελετή παράδοσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ, Ιωάννης Μπούσουλας, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ Ευάγγελος Κυπαρίσσης, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ Γεώργιος Ζορμπάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ Δημήτριος Λιανός, εκπρόσωποι του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνα καθώς και στελέχη του ΣΠΑΠ.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος τόνισε ότι σε μια δύσκολη εποχή, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού(ΣΠΑΠ), με συνετή οικονομική διαχείριση, κατάφερε να προμηθευτεί με ιδίους πόρους ένα σύγχρονο διπλοκάμπινο όχημα 4χ4 με πυροσβεστική υπερκατασκευή, το οποίο παραχωρεί σήμερα στον Δήμο Μαραθώνα για την άμεση αντιμετώπιση στα πιθανά περιστατικά πυρκαγιών. Στόχος μας είναι το όχημα αυτό κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου να μετατραπεί σε εκχιονιστικό όχημα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο και τον Πρόεδρο του Βλάσση Σιώμο για το έργο και την προσφορά καθώς και για την παράδοση του συγκεκριμένου οχήματος, τονίζοντας πως θα ενισχύσει σημαντικά τον στόλο του Δήμου Μαραθώνα και θα διευκολύνει την προσπάθεια τους για την αντιμετώπιση των ενδεχόμενων περιστατικών πυρκαγιάς εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.