Ο Σ.Π.Α.Π. στον 5ο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που διοργάνωσε ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στήριξε έμπρακτα με πολυπληθή ομάδα εθελοντών και εργαζομένων, οχήματα και εξοπλισμό την 5η διοργάνωση του αγώνα δρόμου που αποτελεί πλέον καθιερωμένο θεσμό του «Όλοι μαζί μπορούμε» και διοργανώνει ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ, ως  μία γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»  διεξήχθη την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Φράγμα του Μαραθώνα σε δύο διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα, καθώς και διαδρομή βάδην και με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή των αγωνιζομένων την προσφορά τους σε τρόφιμα.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες δρομείς που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο φιλανθρωπικό κάλεσμα ανθρωπιάς και συνεισφοράς, αποδεικνύοντας και πάλι ότι έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες, αλλά και ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν ένα πιο υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής. Η εντυπωσιακή προσέλευση αυτή του κόσμου αποτελεί ελπιδοφόρο δείγμα ανθρωπιάς, εθελοντισμού και προσφοράς.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όσον αφορά την αφύπνιση μας σε θέματα περιβάλλοντος, υγιεινού τρόπου ζωής, αλλά και ευαισθησίας για την φυσική και δασική μας κληρονομιά.

Τους ευχαριστώ ειλικρινά για αυτή τη μαζική ανταπόκριση στις προσπάθειές μας, που στόχος μας είναι να επεκταθούν και να συνεχιστούν.

 

Θα ήθελα για μια φορά ακόμα να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ και ιδιαίτερα το Γενικό Διευθυντή κο Γιάννη Σπανολιό, την Διευθύντρια Επικοινωνίας κα Δώρα Γιαννακάκη, το δημοσιογράφο κο Γιώργο Κεραμιτζόγλου και να τους συγχαρώ για τις τόσο αξιόλογες δράσεις και πρωτοβουλίες τους.

Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν συμμετέχουμε και αυτό το επιτυγχάνουμε χάρη στους εργαζομένους και εθελοντές του Συνδέσμου, τους οποίους και ευχαριστώ δημόσια, για την προσφορά και το ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, υποστηρίζουμε ή συμμετέχουμε».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.