Ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης χάρισε χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους με την διήμερη εκδήλωση «Γιορτή της Άνοιξης 2023» που συνδιοργάνωσαν με αφορμή την Πρωτομαγιά στην πλατεία της Νέας Πεντέλης και στην πλατεία Μικρασιατών (Αγίου Γεωργίου) στα Μελίσσια.

Με αφορμή την Πρωτομαγιά ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και την συνδρομή της COSMOTE, συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την διήμερη εκδήλωση «Γιορτή της Άνοιξης 2023», στην πλατεία της Νέας Πεντέλης και στην πλατεία Μικρασιατών (Αγίου Γεωργίου) στα Μελίσσια, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χάρηκαν, επιλέγοντας εποχιακά λουλούδια και κατασκευάζοντας το δικό τους πρωτομαγιάτικο στεφάνι το οποίο και πήραν μαζί τους.

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς συνδέεται με την ανθρώπινη χαρά για την άνοιξη που έρχεται και όλοι την Πρωτομαγιά κατασκευάζουν πρωτομαγιάτικο στεφάνι από διάφορα εποχιακά λουλούδια που κρεμιέται στην πόρτα των σπιτιών.

Τη δράση αυτή συντόνισε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και παρόντες ήταν, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και μέλος του ΔΣ ΣΠΑΠ Ντίνα Λαζή, οι Αντιδήμαρχοι Πεντέλης Φωτεινή Μαρκαντώνη και Γεωργία Μητροπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Γιώργος Τζεβελέκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, η Τοπική Σύμβουλος Μελισσίων Ελένη Σκιαδά, η Τοπική Σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου και η υπεύθυνη του 3ου ΚΑΠΗ Μελισσίων Σοφία Ιορδανίδου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και την πολύτιμη συνδρομή της COSMOTE, θέλοντας να γιορτάσουν την φετινή Πρωτομαγιά και να δώσουν αισιοδοξία χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, συνδιοργάνωσαν την διήμερη εκδήλωση «Γιορτή της Άνοιξης 2023» στην πλατεία της Νέας Πεντέλης και στην πλατεία Μικρασιατών (Αγίου Γεωργίου) στα Μελίσσια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας, που ανταποκρίθηκαν μαζικά και με ενθουσιασμό στο κάλεσμα μας, διασκέδασαν  και χάρηκαν, κατασκευάζοντας το δικό τους όμορφο πρωτομαγιάτικο στεφάνι, το οποίο πήραν για να το τοποθετήσουν σπίτι τους.

Τα χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για την επιτυχία των δράσεων του ΣΠΑΠ και μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για την διοργάνωση και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων.

Τέλος ευχαριστούμε θερμότατα την COSMOTE για την αμέριστη βοήθεια, την πολύπλευρη και διαχρονική στήριξη, καθώς και την εξαιρετική συνεργασία στην υλοποίηση των όμορφων αυτών εκδηλώσεων.

Καλό μήνα σε όλους!».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.