Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στην Πολιτική Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού, με Τιμητικό Βραβείο των Greek Green Awards 2024 στην έκθεση της Verde.Tec στο Mec Παιανίας.

Στον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο, απονεμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην πολιτική προστασία και την ανάπλαση του Πεντελικού, Τιμητικό Βραβείο των Greek Green Awards 2024 στα εγκαίνια της έκθεσης της Verde.Tec που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο Mec Παιανίας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλης Γραφάκος, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, πάρα πολλοί Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παραλαμβάνοντας το Βραβείο, αφού ευχαρίστησε την επιτροπή βραβεύσεων της διεθνούς έκθεσης Σύγχρονων Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας VERDE TEC, δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος καθώς αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα να επιλεγώ από την επιτροπή βραβεύσεων της διεθνούς έκθεσης Σύγχρονων Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας VERDE TEC και να μου απονεμηθεί Τιμητικό Βραβείο, για τους αγώνες που έχουμε δώσει για την Πολιτική Προστασία και κυρίως για την Προστασία και την Αναβάθμιση του Περιβάλλοντος του Πεντελικού και της Βορειανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για ένα Βραβείο που αφορά την προσφορά μας στην Πολιτική Προστασία και στην Προστασία του Περιβάλλοντος του Πεντελικού, και με τιμά το γεγονός που αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κάνουμε χρόνια τώρα, διαθέτοντας όλα μας τα μέσα και τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε το Περιβάλλον του Πεντελικού και της Βορειοανατολικής Αττικής. Κάθε μέρα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία, στην ανάπλαση άλλα κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος του Πεντελικού με πολλές δράσεις προκειμένου να προστατέψουμε και να ξανακάνουμε πράσινο το Πεντελικό μας.

Προφανώς με το βραβείο αυτό τιμώνται όλοι οι άνθρωποι του ΣΠΑΠ, εργαζόμενοι, εθελοντές και αιρετοί και για αυτό ευχαριστούμε θερμότατα την επιτροπή βραβεύσεων που με το Βραβείο αυτό αναγνωρίζει το έργο που επιτελείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τον ΣΠΑΠ».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.