Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024 του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της  ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος  παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024 του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο της ΔΚ Διονύσου.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Ευθύμιος και την έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Πιτιανούδης.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Διονύσου Ιωάννης Τραιφόρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Κουριδάκης, Ιωάννης Φωτάκης, Αναστάσιος Μπάσης, Δέσποινα Ιατρού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Μιχαήλ Μιχαήλ και πλήθος κόσμου.

Παράλληλα με την κοπή της Βασιλόπιτας του 2024, ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου διοργάνωσε στον ίδιο χώρο παρουσίαση-ενημέρωση με θέμα τις δυσκολίες  αντιμετώπισης φωτιάς σε ηλεκτρικά οχήματα και ηλεκτρικές συσκευές.

Την ενημέρωση έκανε ο Βασίλειος Γκερλές Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας LIFESOLUTIONS.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους  αιρετούς, εθελοντές και πολίτες του Δήμου Διονύσου, «το 2024 να είναι για όλους μια πολύ Καλύτερη Χρονιά, με υγεία, δύναμη, συνεργασία και ευτυχία!», συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου Δημήτρη Πιτιανούδη για την εξαιρετική του πρωτοβουλία να συνδυάσει την κοπή της Βασιλόπιτας με την εξαιρετική ενημερωτική ομιλία .

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.