Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024 των Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της  ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος  παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024 των Εθελοντών  της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Πεντέλης.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα  έκοψαν η Δήμαρχος Πεντέλης Αναστασία Κοσμοπούλου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πεντέλης Ιωάννη Ζούνη. Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πεντέλης, ο Πρόεδρος των εθελοντών Σταύρος Λεμπετζόγλου, αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές του Δήμου Πεντέλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους αιρετούς, εθελοντές και πολίτες, «το 2024 να είναι για όλους μια  Χρονιά, με υγεία, δύναμη, συνεργασία και ευτυχία, για αυτούς και τις οικογένειες τους και τόνισε ότι η Πολιτική Προστασία δεν προσφέρεται ούτε για κομματικές αλλά ούτε και για δημοτικές αντιπαραθέσεις. Για να υπάρχουν βέλτιστα αποτελέσματα χρειάζεται ενότητα και συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους. Επίσης δεσμεύτηκε  να συνδράμει τον Δήμο Πεντέλης σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υπηρεσίες που θα εκτελέσουν ιδιώτες, στην περίπτωση που θα απαιτηθεί επιπλέον συνδρομή για την αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων. Ενημέρωσε δε τους παρευρισκόμενους ότι ήδη δόθηκαν για χρήση στο Δήμο Πεντέλης 15 φορητοί πομποδέκτες TETRA».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.