Ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) Βλάσσης Σιώμος εξελέγη Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο Βλάσσης Σιώμος, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.)  μετά την επανεκλογή  του κατακτώντας  την πρωτιά σε ψήφους προτίμησης των συναδέλφων του, ανεδείχθη Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Μετά την  εκλογή του ως Αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα, που μεταξύ εξαιρετικών συναδέλφων με εξέλεξαν πρώτο στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε., αλλά και τους συναδέλφους που εξελέγησαν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. για την εμπιστοσύνη τους να μου αναθέσουν την Αντιπροεδρία του Εποπτικού Συμβουλίου.   Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να καταφέρει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

Θέλω να ευχαριστήσω τέλος, τους συνεργάτες μου που πέρασαν ατελείωτες ώρες μαζί μου, τόσο στην προετοιμασία για αυτές τις εκλογές, όσο και κατά τη διάρκεια της περασμένης αυτοδιοικητικής θητείας, στην άσκηση των καθηκόντων μου.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και μία παραγωγική και δημιουργική θητεία».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.