Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί και αποψιλώσεις στο Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί ο Σ.Π.Α.Π. σε συνδρομή των Δήμων Μελών του

Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί και αποψιλώσεις που διενήργησε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στο Δήμο Διονύσου, ως τμήμα του προγράμματος καθαρισμών που διενεργείται εκ περιτροπής σε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους Μέλη.

Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί από ομάδα εργαζομένων του ΣΠΑΠ, η οποία είναι εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό, σε περιοχές που υποδείχθηκαν από το Δήμο Διονύσου σε κεντρικά σημεία της πόλης, καθώς και σε άλλες αστικές περιοχές. Με αυτό τον τρόπο ο Σύνδεσμος συνέδραμε ενεργά το Δήμο Διονύσου, εν όψει της προετοιμασίας της καλοκαιρινής αντιπυρικής περιόδου.

  

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Ολοκληρώσαμε σήμερα, τους καθαρισμούς που είχαμε προγραμματίσει σε περιοχές όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Διονύσου, συνεχίζοντας στην υλοποίηση του στόχου που έχουμε βάλει προκειμένου να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, βοηθώντας σημαντικά σε καθαρισμούς πρόληψης όλους τους Δήμους Μέλη του ΣΠΑΠ. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει και τον επόμενο μήνα να παρέχει βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, διαδοχικά στους Δήμους Μέλη του στους καθαρισμούς και αποψιλώσεις».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.