Οδηγίες για την προστασία των πολιτών από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό

Η χιονόπτωση και ο παγετός ως φαινόμενα εντάσσονται στην κατηγορία των φυσικών καταστροφών γιατί μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή και την περιουσία των ανθρώπων και να προκαλέσουν καταστροφές στην οικονομία και στις υποδομές της χώρας μας.

Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος και οι επιπτώσεις που προέρχονται από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) έχει αναρτήσει στο διαδικτυακό τόπο www.spap.org.gr, και συγκεκριμένα στην Κατηγορία του μενού Πρόληψη – Ενότητα Χιονοπτώσεις ή πατώντας στον σύνδεσμο εδώ, οδηγίες για την προστασία των πολιτών από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Με αφορμή και τις καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, ο Σ.Π.Α.Π ενημερώνει ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι πολίτες εκτός από τους αριθμούς έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Κ.Α.Β και τον πανευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μπορούν να επικοινωνούν και με το τηλεφωνικό κέντρο του Σ.Π.Α.Π καλώντας στο 1566 όλο το 24ωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.