Καθαρισμό και συντήρηση του Χώρου Αναψυχής στην Πηγή Καρακαντά πραγματοποίησε ο ΣΠΑΠ.

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στο Χώρο Αναψυχής της Πηγής Καρακαντά που βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί από την Πεντέλη στον Άγιο Πέτρο και τη Νέα Μάκρη, πραγματοποίησαν το διήμερο Κυριακής 7/2/2021 και Δευτέρας 8/2/2021 εργαζόμενοι και εθελοντές του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά:

«Το διήμερο Κυριακής 7/2/2021 και Δευτέρας 8/2/2021 ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό και την συντήρηση του χώρου αναψυχής στην Πηγή Καρακαντά, που απαιτήθηκε λόγω της πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας που δέχεται λόγω της πανδημίας. Έγινε καθαρισμός του χώρου από φύλλα και σκουπίδια, κλάδεμα δένδρων και θάμνων, απόφραξη φρεατίων, επισκευή και βάψιμο των τραπεζοπάγκων και παγκακιών του χώρου.

Ο καθαρισμός και η συντήρηση του χώρου αναψυχής στην Πηγή Καρακαντά έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας καθαρισμών και συντηρήσεων, που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος, σε τακτά διαστήματα, σε διάφορα σημεία του Πεντελικού, για να μπορούν να τα χαρούν οι επισκέπτες και οι περιπατητές του Πεντελικού.

Και το 2021  θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να επιτύχουμε έναν από τους βασικούς μας στόχους, που δεν είναι άλλος από την  συντήρηση, την ανάπλαση και τον καθαρισμό σημείων του Πεντελικού  με όποια δράση απαιτείται προκειμένου να μπορούν το χαίρονται όσοι το επισκέπτονται».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.