Εθελοντικό Καθαρισμό πραγματοποίησε ο Δήμος Πεντέλης και ο ΣΠΑΠ πέριξ του πρώην γηπέδου ποδοσφαίρου Νέας Πεντέλης.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με  πολυπληθή ομάδα εθελοντών και με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ,  Αντιδήμαρχο Πεντέλης, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και κατοίκους της περιοχής συνέδραμε στον καθαρισμό πέριξ του πρώην γηπέδου ποδοσφαίρου Νέας Πεντέλης.

Στην εθελοντική αυτή δράση συμμετείχαν η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιάννης Κεχρής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και Μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Κωνσταντίνα Λαζή, η Αντιδήμαρχος Πεντέλης Άντα Μπούσουλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πεντέλης Λουκάς Μακρής, Άρτεμης Αργύρη και Γιώργος Τζεβελάκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, η Τοπική Σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου, ο Πρόεδρος του Νεοπεντελικού Γιώργος Τσεβάς, εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης και κάτοικοι της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Κάθε χρόνο ο Σύνδεσμός μας υλοποιεί σειρά δράσεων καθαρισμών και αποψιλώσεων με στόχο τον καθαρισμό συγκεκριμένων περιοχών σε όλους τους Δήμους –  Μέλη του. Έτσι και φέτος  συνεχίζουμε τις δράσεις αυτές συμμετέχοντας ενεργά με εθελοντές, εργαζομένους αλλά και μηχανολογικό εξοπλισμό προκειμένου να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Δήμους – Μέλη μας όποτε μας ζητηθεί σε οποιαδήποτε δράση τους.

Σήμερα συμμετείχαμε με εθελοντές και μηχανολογικό εξοπλισμό στον καθαρισμό πέριξ του πρώην γηπέδου ποδοσφαίρου Νέας Πεντέλης συνδράμοντας τον Δήμο Πεντέλης.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων – Μελών μας. Για το σκοπό αυτό επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα, μέσο και εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Ο Σύνδεσμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διοργανώνει αλλά και συμμετέχει σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις όπως η κάθε εποχή του χρόνου επιβάλλει. Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις προληπτικές δράσεις, με καθαρισμούς και κοπές χόρτων, συντηρήσεις δασικών δρόμων κλπ, δράσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων και κυρίως για την προστασία του περιβάλλοντος.

Θα συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες να πραγματοποιούμε σειρά με ανάλογες δράσεις στους Δήμους – Μέλη μας με στόχο να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος των Δήμων – Μελών του ΣΠΑΠ.

Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς πολίτες, αιρετούς, εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης για την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη δράση».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.