Εθελοντικός Καθαρισμός από τον Σ.Π.Α.Π., το Δήμο Κηφισιάς και το Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ στον Κηφισό

Με κεντρικό σύνθημα Καθαρός Κηφισός Στηρίζουμε Συμμετέχουμε, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και ο Δήμος Κηφισιάς συνδιοργανώνουν δράση καθαρισμού του ποταμού Κηφισού την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.30-13.00, σε συνεργασία με τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ.

Στόχος της δράσης είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Κηφισού και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας του υδροφόρου ορίζοντα της Αττικής.

Θα διατεθούν στους εθελοντές όλα όσα χρειάζονται για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες, κ.λπ.) ενώ επί τόπου θα βρίσκονται εργαζόμενοι και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. και του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες.

Μια ευχάριστη Κυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια με καλό σκοπό. Να απολαύσουμε το φυσικό περιβάλλον με τα πλατάνια, τις βατομουργιές και τις καλαμιές και παράλληλα να συμμετάσχουμε σε ένα οργανωμένο καθαρισμό τμήματος της κοίτης του Κηφισού.

Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν στον καθαρισμό ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική.

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο Συνάντησης: Τέρμα της οδού Ερμιόνης στην Νέα Κηφισιά.

Η διαδρομή που μπορούν να ακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην δράση είναι: Πλατεία Νέας Κηφισιάς, Ελαιών (κάτω από την γέφυρα), τέρμα Ερμιόνης (Μαζαράκη).

 

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2106131461 & 2108033622

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.