Βράβευση του Σ.Π.Α.Π. από το Δήμο Διονύσου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) βραβεύθηκε από τον Δήμο Διονύσου για την συνεχή, αδιάλειπτη εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά του στο Δήμο και στο κοινωνικό σύνολο, τη χρονιά που κλείνει.

Την ειδική τιμητική πλακέτα απένειμε στον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και Γενικό Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσση Σιώμο, ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης.

Βραβεύθηκαν επίσης το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και όλες οι Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Διονύσου για σημαντική τους προσφορά στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Διονύσου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος με την ευκαιρία της βράβευσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή Βράβευση αποτελεί για τον Σ.Π.Α.Π. κα εμένα προσωπικά ιδιαίτερη τιμή από ένα Δήμο στον οποίον ο εθελοντισμός και η προσφορά βρίσκεται σε ιδιαίτερή ανάπτυξη και με τον οποίον η συνεργασία μας εδώ και πολλά χρόνια είναι αγαστή και στενή.

  

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις Εθελοντικές Ομάδες, αλλά και κάθε έναν εθελοντή ξεχωριστά, καθώς και όλα τα στελέχη αιρετά και μη του Δήμου, που έχουν ως αντικείμενο την Πολιτική Προστασία για την πολύ καλή συνεργασία μας, αλλά και τη σημαντική δουλειά που επιτελούν.

Εύχομαι σε όλους όσοι επιχειρούν λιγότερα περιστατικά, αλλά και ασφαλείς και αποτελεσματικές εξόδους, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Νέα ευτυχισμένη Χρονιά».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.