Βλάσσης Σιώμος: Είμαστε στο πλευρό των Δήμων Μελών στις αγωνιστικές δράσεις κατά της επιβολής νέων Διοδίων στη Βόρεια Αττική

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου σχετικά με την επικείμενη επιβολή Διοδίων στους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου για τα Διόδια,  με την παρουσία και του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Κηφισιάς.  Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επικαιροποίηση και ο συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών αναφορικά με την εγκατάσταση των Σταθμών Πλευρικών Διοδίων  στους ανισόπεδους κόμβους  Αγ. Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.  Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε το ψήφισμα να μπει σε διαβούλευση μέχρι την άλλη Παρασκευή, όταν και θα αποφασισθεί το είδος των κινητοποιήσεων από κοινού των δύο δήμων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και Μέλος της Ε.Ε. του Σ.Π.Α.Π. Δημήτρης Λιανός, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Χρήστος Καλός, Αντώνης Μπιτσάνης και Βασίλης Βάρσος. Συμμετείχε επίσης το Μέλος της προσωρινής επιτροπής των κατοίκων των δύο Δήμων, ένθεν και κείθεν του αυτοκινητοδρόμου. Συμμετείχαν τέλος, οργανώσεις και φορείς πολιτών που αντιτίθενται στην επιβολή διοδίων.

Τοποθετήθηκαν οι Δήμαρχοι Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης και Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και Δημοτικοί Σύμβουλοι των δύο Δήμων.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, στην τοποθέτηση του μετέφερε τη θέση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος καταδικάζει την αδικία που διαπράττεται κατά των πολιτών των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, με την επικείμενη επιβολή διοδίων και διαβεβαιώνει ότι η ΚΕΔΕ θα είναι στο πλευρό των Δήμων για οποιασδήποτε δράση αποφασισθεί ενάντια στην επιβολή οποιουδήποτε νέου διοδίου.

Και κατέληξε:

«Είμαστε, ως Σύνδεσμος, αλλά και εγώ προσωπικά κάθετα αντίθετοι στην επιβολή οποιουδήποτε είδους διοδίου και είμαστε έτοιμοι και στο πλευρό των Δήμων Μελών μας, αλλά και του Δήμου Ωρωπού για να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές δράσεις που θα οργανωθούν κατά της επιβολής νέων διοδίων οποιασδήποτε μορφής επιβληθούν τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.