Ανάρτηση φωτογραφιών από την εκδήλωση για την παράδοση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων στους ενεργούς εθελοντές του Σ.Π.Α.Π και τη βράβευση των υπευθύνων πολιτικής προστασίας των 12 Δήμων μελών

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) ενημερώνει ότι στο διαδικτυακό τόπο www.spap.org.gr, και συγκεκριμένα στην Κατηγορία Προβολή – Ενότητα Φωτογραφίες από το μενού, στην εκδήλωση με τίτλο: «Η δέσμευση του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη, για ομαδική ασφάλιση των ενεργών εθελοντών του Συνδέσμου έγινε πράξη» έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων στους εθελοντές του Σ.Π.Α.Π και τη βράβευση των υπευθύνων πολιτικής προστασίας των 12 Δήμων μελών.

8046319120_7bcc8c2bc0_o

Οι φωτογραφίες είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων σε μεγαλύτερη ανάλυση και στο σύνδεσμο:

www.flickr.com/photos/spapgr/sets/72157631673435029/

Επίσης, το βίντεο με τις δράσεις του Σ.Π.Α.Π και με δηλώσεις των Δημάρχων των Δήμων μελών του Συνδέσμου που προβλήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Σ.Π.Α.Π.

8046311837_7a43579290_o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.