1η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας Μήνυμα υποστήριξης του Σ.Π.Α.Π προς το έργο των φορέων και δυνάμεων πολιτικής προστασίας

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής του συμμετέχει στη διαχείριση θεμάτων πολιτικής προστασίας συνεπικουρώντας τις υπηρεσίες των αρμόδιων γραφείων των Δήμων που τον απαρτίζουν, αλλά και τους επίσημους φορείς πολιτικής προστασίας της Πολιτείας, συμβάλλοντας σημαντικά σε κάθε έκτακτη περίπτωση ανάγκης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σ.Π.Α.Π συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας που γιορτάζεται κάθε 1η Μαρτίου δηλώνοντας την υποστήριξή του προς τους φορείς πολιτικής προστασίας, τιμώντας και αναδεικνύοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Ο Σ.Π.Α.Π σε επίπεδο δράσεων πολιτικής προστασίας, δίνει σταθερά και με επιτυχία το «παρών» σε περιπτώσεις φωτιάς, πλημμύρας, χιονόπτωσης, συνεργαζόμενος με τους αρμόδιους και εντεταλμένους από της Πολιτεία φορείς πολιτικής προστασίας, ενώ πολλά είναι και τα συμβάντα απεγκλωβισμού ατόμων στα οποία συνεισφέρει.
Ως φορέας ο Σ.Π.Α.Π που με το έργο του:

  • συνεισφέρει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος,
  • συμβάλλει στη λήψη μέτρων πρόληψης των συνεπειών από την εκδήλωση επικίνδυνων φυσικών και άλλων καταστροφών,
  • επιδεικνύει τη δέουσα ετοιμότητα για τη διαχείριση των συνακόλουθων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης

στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύοντας και τιμώντας το έργο των φορέων και των δυνάμεων που συμβάλλουν με κάθε μέσο στην προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και πάσης φύσης καταστροφές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.