Συνάντηση Προέδρου του ΣΠΑΠ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας

Το πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας στον τομέα των επικοινωνιών εξετάσθηκε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κος Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο κο Παναγιώτη Λάιο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013,στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας για την δασοπροστασία και την πυροπροστασία τη φετινή θερινή περίοδο, τόσο για το περιαστικό πράσινο της πόλης, όσο και για τις δασικές εκτάσεις που βρίσκονται υπό την ευθύνη του ΣΠΑΠ, καθώς ο Σύλλογος διαθέτει εξειδικευμένα μέλη στον τομέα των επικοινωνιών.

Επίσης εξετάσθηκε η δυνατότητα συνδρομής του Συλλόγου σε επίπεδο τεχνογνωσίας για τις ανάγκες επικοινωνίας των υπηρεσιών του Δήμου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης,όπου προσέφεραν τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση όσων συνανθρώπων έχουν ανάγκη.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Θεοδόσης Τόλιας και ο Πολεοδόμος Μηχανικός κος Αλέξανδρος Καρβούνης. Από το Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Καρακανίκος και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ειρήνη Κοντοπάνου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.