Στην έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος.

agrotes3

Μετά το πέρας της Σύσκεψης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήλωσε:

«Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ, προσήλθαμε για να ακούσουμε τα αιτήματα των αγροτών μας, αλλά και τα ζητήματα που ανακύπτουν από τις προτεινόμενες ρυθμίσεις των φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων. Στη διάρκεια της συνεδρίασης επισημάνθηκε η ανάγκη να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος από το μηδέν, στη βάση αναλογιστικών μελετών, προκειμένου να δοθεί μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση στα ζητήματα του αγροτικού τομέα, ο οποίος είναι αναγκαίος πυλώνας για την ανάπτυξη της χώρας. Παράλληλα η Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία εκτάκτως συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ενέκρινε ψήφισμα που αποτυπώνει συγκεκριμένες θέσεις της ΚΕΔΕ, για όσα ανέπτυξαν σήμερα οι αγρότες».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.