Προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών μέσω του ΚΕΑΝ (ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ) και συμπράττοντα φορέα τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ενημερώνει ότι ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στο ΚΕΑΝ για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Στο παραπάνω πλαίσιο προβλέπεται η πρόσληψη με συμπράττοντα φορέα τον ΣΠΑΠ είκοσι ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων όπως, Εργάτες Πρασίνου, Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, οδηγούς φορτηγού αυτοκινήτου κατηγορίας Γ’, Φύλακες, Δασοφύλακες, Οδηγούς Γ΄ κατηγορίας (για πυρανίχνευση πυρασφάλεια) .

Ως τόποι υλοποίησης των εργασιών ορίζονται οι Δήμοι Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Πεντέλης, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Χαλανδρίου με έδρα συντονισμού το Μαρούσι.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ.: 131 22, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντάς την στο ΚΕΑΝ – ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ (για Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών) , υπόψη Κας Λούκας Σωτηρίας (τηλ. επικοινωνίας: 210-2692881). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.