Ο Σ.Π.Α.Π. στους Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης 2018»

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στήριξε με Διοίκηση, Εθελοντές και οχήματα τη διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης 2018».

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 προς τιμήν του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του  ο Ολυμπιονίκης Γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, περιελάμβανε Αγώνες Δρόμου 10χλμ, 5χλμ και παιδικό αγώνα 1χλμ.

  

Με την ευκαιρία του αγώνα, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Ο ΣΠΑΠ εκτός από τις εθελοντικές δράσεις και τις δράσεις αντιπυρικής πρόληψης, άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας συμμετέχει και πάλι ενεργά και σε κοινωνικές ή αθλητικές δράσεις που διοργανώνονται στα όρια των Δήμων μελών του, βοηθώντας σε όποιο τομέα είναι αναγκαίο ή του ζητηθεί.

Όλοι στον ΣΠΑΠ στηρίζουμε και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ανάλογες δράσεις, διότι είναι πεποίθησή μας πως οι καλύτερες συνθήκες ζωής που πασχίζουμε να δημιουργήσουμε προστατεύοντας το περιβάλλον, περνούν και μέσα από τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους  μας.

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, στους συνεργάτες του και στους διοργανωτές για το σημερινό αγώνα δρόμου, και ένα ευχαριστώ στους εθελοντές του Συνδέσμου, για την προσφορά και το ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, συμμετέχουμε ή υποστηρίζουμε».

  

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.