Ο Σ.Π.Α.Π στον 4ο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα εθελοντών και εργαζομένων, οχήματα και εξοπλισμό στην 4η διοργάνωση του αγώνα δρόμου ο οποίος αποτελεί πλέον καθιερωμένο ετήσιο θεσμό του «Όλοι μαζί μπορούμε» και διοργανώνεται ως μία γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.

Ο 4ος Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διεξήχθη την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Φράγμα και στη Λίμνη Μαραθώνα σε δύο διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ. Μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή των αγωνιζομένων ήταν η προσφορά τους σε τρόφιμα. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Αποστολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Δήμο Μαραθώνα.

Παρών στη διοργάνωση ήταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος και συμμετείχε στον Αγώνα.

  

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε με τη ευκαιρία της διοργάνωσης:

«Θέλω να συγχαρώ για άλλη μία χρονιά τους εκατοντάδες δρομείς που ανταποκρίθηκαν ξανά στο φιλανθρωπικό κάλεσμα ανθρωπιάς και συνεισφοράς. Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, μας μεταδίδει το πιο ελπιδοφόρο δείγμα αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς. Θα ήθελα επίσης για μια φορά ακόμα να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ και ιδιαίτερα το Γενικό Διευθυντή κο Γιάννη Σπανολιό, την Διευθύντρια Επικοινωνίας κα Δώρα Γιαννακάκη, το δημοσιογράφο κο Γιώργο Κεραμιτζόγλου και να τους συγχαρώ για τις τόσο αξιόλογες δράσεις και πρωτοβουλίες τους.

    

Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και αυτό το επιτυγχάνουμε χάρη στους εργαζομένους και εθελοντές του Συνδέσμου, τους οποίους και ευχαριστώ δημόσια, για την προσφορά και το ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, υποστηρίζουμε ή συμμετέχουμε».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.