Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας για το 2023 του Δήμου Πεντέλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας για το 2023 που έγινε για τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Βασίλειος και την  έκοψε η Δήμαρχος  Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά παρουσία αιρετών και εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε σε όλους  τους παρευρισκόμενους αιρετούς και εργαζομένους  του Δήμου Πεντέλης, «το 2023 να είναι για όλους μια πολύ Καλύτερη Χρονιά, με υγεία, δύναμη, συνεργασία, αλληλεγγύη  και ευτυχία!» και αφιέρωσε το κομμάτι της  βασιλόπιττας που έκοψε, στους συναδέλφους του Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, με την ευχή το 2023 να έχουν ακόμα καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους, για το καλό των δημοτών και του Δήμου Πεντέλης.

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.