Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013: 2η Δεντροφύτευση, και συγχρόνως γιορτάζουμε τα Κούλουμα στο Πεντελικό όρος

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, το Δήμο Πεντέλης και το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διοργανώνουν την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 11 π.μ. τη 2η αναδάσωση για το 2013 στο Πεντελικό όρος και μαζί στήνουν ένα ξεχωριστό γλέντι γιορτάζοντας παραδοσιακά τα Κούλουμα.

anadasosi_2i_2013_spapΟ Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και Πεντέλης, συνεχίζει και κατά τη νέα χρονιά, την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος διοργανώνοντας την 2η δεντροφύτευση για το 2013.

Όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα φορώντας τη γιορτινή αποκριάτικη διάθεσή μας ανεβαίνουμε στην Πεντέλη δεντροφυτεύουμε και γεμίζουμε με χαρταετούς τον Πεντελικό ουρανό.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, βάζοντας ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό, διασκεδάζουμε συντροφιά με τον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορευτικό Όμιλο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και απολαμβάνουμε εκλεκτούς μεζέδες.

Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης αλλά και της κατασκευής χαρταετού με τη βοήθεια εμψυχωτών που θα αναλάβουν αυτό το ρόλο.

Σημείο συνάντησης: Δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

reforestSpapPenteli180313

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον χάρτη

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038390 – 349 – 315 – 307 και το Σαββατοκύριακο – Καθαρά Δευτέρα στο τηλ. 213 2038000.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.