Ευχές του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π. Βλάσση Σιώμου προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις Εξετάσεις για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τη Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στους μαθητές και μαθήτριες της  που ξεκινούν σήμερα τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, θέλω  να απευθυνθώ προσωπικά  στον καθένα  και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά, στέλνοντας σας θερμές ευχές για καλή επιτυχία.

Πιστέψτε στις ικανότητές  σας,  ώστε να γίνουν οι εξετάσεις η αφετηρία για άρτιες σπουδές και για δημιουργική επαγγελματική εξέλιξη, για προσωπική και κοινωνική ολοκλήρωση και για μόνιμη και ισχυρή σχέση σας με την παιδεία και τη μόρφωση.

Να έχετε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και φιλοδοξίες. Αλλά από την άλλη να ξέρετε ότι η δοκιμασία των εξετάσεων δεν είναι παρά ένα σημαντικό βήμα, που όμως δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την όλη πορεία σας στη ζωή. Είναι απλά και μόνο μια μάχη από τις πολλές που θα κληθείτε δώσετε.

Εύχομαι στις οικογένειες σας που στηρίζουν τις επιλογές σας,  υγεία και δύναμη  όπως και στους καθηγητές που σας προετοίμασαν σωστά για τις εξετάσεις.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρετε, γιατί η ζωή ανοίγεται μπροστά σας.

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.