Διανομή άλατος από τον Σ.Π.Α.Π στους Δήμους μέλη του Συνδέσμου για την αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου χιονιά

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Σ.Π.Α.Π για την αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου χιονιά έχοντας φροντίσει εγκαίρως και έχοντας ξεκινήσει από αρχές της εβδομάδας τη διανομή άλατος στους Δήμους μέλη του Συνδέσμου, συνεπικουρώντας την προετοιμασία τους σε επίπεδο πολιτικής προστασίας.

Αλάτι έχουν παραλάβει ήδη οι Δήμοι Βριλησσίων και Κηφισιάς και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακολουθήσουν οι Δήμοι Σπάτων – Αρτέμιδας και Μαραθώνος. Από τον Σ.Π.Α.Π έχουν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας όλων των δήμων μελών και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή από κάθε δήμο μέλος.
Με την ευκαιρία της διάθεσης του άλατος στους δήμους μέλη του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σημείωσε: «έχοντας από νωρίς δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, είμαστε έγκαιρα προετοιμασμένοι, ενισχύοντας την προετοιμασία των δήμων μελών μας σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, για την αντιμετώπιση μίας ενδεχόμενης χιονόπτωσης».

Ο Σ.Π.Α.Π θέτει υπόψη των Δήμων μελών ότι η προετοιμασία τους σε επίπεδο πολιτικής προστασίας είναι ευθύνη του κάθε Δήμου ξεχωριστά, και ο ρόλος του Συνδέσμου είναι συμπληρωματικός. Για αυτό, και καλεί όλους τους δήμους μέλη να αναλάβουν τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, όπως και να φροντίζουν για τη σωστή φύλαξη του άλατος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.