Με Cosmote μιλάει ο Σ.Π.Α.Π. Χορηγία 8 συνδέσεων από την Εταιρία στο Σύνδεσμο

Με τη χορηγία 8 συνδέσεων κινητών τηλεφώνων ενισχύει η Cosmote την προσπάθεια του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.).

Τις συνδέσεις που αποτέλεσαν τη χορηγία της Cosmote παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος από το κατάστημα της Cosmote στο Μαρούσι (Κηφισίας 76).

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την Cosmote, τον Μέγα Χορηγό για χρόνια του Συνδέσμου μας, που συνεχίζει να  βοηθάει το Σύνδεσμό μας στην προσπάθεια που καταβάλει για την καλύτερη φύλαξη του Πεντελικού.  Στην προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουμε, οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν σημαντική αν όχι πρώτιστη προτεραιότητα, δεδομένου ότι εξασφαλίζουν την άμεση και έγκαιρη κινητοποίηση, όταν και όποτε παραστεί ανάγκη για κάτι τέτοιο.  Η χορηγία λοιπόν αυτή είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και χρηστική διότι καλύπτει μία άμεση ανάγκη που βοηθά καίρια το έργο μας».

 Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.